Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto35 poze în acest set

Design, rafinament, bun gust, eleganta… cuvintele care pot caracteriza cea mai mare investitie in domeniul designului de interior si a solutiilor de mobilare, oferite de GlobalDesign Suceava, prin cel mai mare showroom de profil din Moldova.

Acoperind o suprafata de peste 900 de metri patrati, organizat pe 3 nivele, specialistii in design de interior si mobilier, uniti in cea mai de success companie de profil din Suceava, GlobalDesign, ofera solutii de mobilare a spatiilor de locuit adaptabile celor mai rafinate gusturi.

Tendintele moderne, impletite cu clasicul si utilul isi regasesc valoarea in exponatele prezentate atat pentru categoriile livingroom, dormitoare matrimoniale sau de tineret, dressinguri, dar si pentru bucatarii, canapele si decoratiuni.

Inglobarea in ansamblurile realizate a celor mai moderne tehnologii de compartimentare, sisteme de inchideri si deschideri silentioase, precum si a echipamentelor electrocasnice oferite de cele mai prestigioase companii de profil din Europa, fac ca produsele expuse in swhoroom, sa ofere pe langa aspectul si stilul inconfundabil marca GlobalDesign functionalitati de top, eficiente energetice si nu in ultimul rand “feeling-ul” unui lucru de calitate, realizat in proportie de 100% compatibil cu solicitarile clientilor.

In zona canapele, solutiile de utilare a spatiilor, folosind aceste piese de mobilier, intrec imaginatia. Culorile pastelate combinate cu elementele elegante, cusaturile impecabil realizate, tipurile de piele si stofa, imprimeurile folosite in produsele prezentate, pot satisfice orice solicitare in domeniu.

Profesionalismul personalului este un alt punct forte al acestui showroom. Organizati si specializati pe fiecare din domeniile prezentate: mobilier, decoratiuni, covoarea, canapele, persoanele care va indruma si va ofera cele mai eficiente solutii de décor si amenajare au la indemana mijloacele moderne de prezentare si cataloagele celor mai buni producatori pentru categoriile de produs prezentate.

Gandit ca si un HOME DECOS STORE, solutiile oferite de specialistii in design de interior, depaessc faza de proiectare tehnica si ergonomica ajungand pana la oferirea celor mai bune solutii de combinare cromatica, decorare interioara, alegerea elementelor de decor si a celor functionale ca: perdele, tapet, ceasuri de perete, obiecte decorative, etc.

Identificare oricarui element necesar crearii sentimentului “aici ma simt cel mai bine” este sarcina echipei de design si creatie angajata in realizarea acestui proiect; proiect cu care se poate mandri la ora actuala piata de profil romaneasca.

Conceptul “pot sa-mi mobilez si/sau (re)decorez intreaga locuinta dintr-un singur loc” nu este unul propriu GlobalDesign Suceava, dar este cel mai bine pus in practica de acesti “artisti” ai rafinamentului, uniti timp de un an de zile in realizarea acestui proiect.

Urmatoarea provocare a acestei companii, este replicarea acestui showroom intr-o locatie bucuresteana, care sa demonstreze si la nivel national, capacitatea de creatie si bun gust a profesionistilor suceveni (bucovineni).

Puteti descoperi acest loc minunat si munca depusa in realizarea sa, vizitand Showroomul Global Design, aflat la adresa: Bulevardul Stefan cel Mare, Suceava, fostul Complex Adam si EVA.

In speranta ca vom putea relata cat de curand o alta realizare de aceeasi anvergura a celor de la Globa Design Suceava, le multumim lor pentru plusul de imagine adus in viata comerciala si in activitatea de creatie a acestui oras; care are nevoie din ce in ce mai mult de profesionisti in oricare din domeniile in care exceleaza.

 

 

 

 

 

 

 

Showroom Global Design la Suceava, 10.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava