MOPAN Suceava

Globalworth, cel mai mare investitor în spații de birouri din Europa Centrală și de Est, consecvent angajamentului asumat de a oferi partenerilor și acționarilor săi spații de înaltă calitate și sustenabile, a primit 47 de certificări ESG pentru portofoliul din România.

Certificări Globalworth:

  • Certificări LEED reînnoite pentru Globalworth Tower, Complexul Green Court (3 clădiri) și City Offices;
  • Certificarea BREEAM New Construction pentru Globalworth Square;
  • Certificări BREEAM In-use reînnoite pentru BOB, BOC, Globalworth Plaza, TCI, Unicredit, Gara Herastrau, TIP (o facilitate) și certificarea BREEAM In-use primită pentru prima dată pentru alte două facilități din complexul TIP;
  • Access4you – Certificare de accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități pentru 16 clădiri de birouri Globalworth;
  • Certificarea WELL Health-Safety pentru toate spațiile noastre de birouri.

„În cadrul Globalworth, viziunea noastră este de a construi un portofoliu mai verde și mai prietenos cu mediul, întrucât considerăm că aceasta este cea mai bună modalitate de a da înapoi comunitățile locale, investitorilor, chiriașilor, partenerilor noștri și persoanelor care lucrează sau locuiesc în apropierea clădirilor noastre. Obținerea acestor certificări a reprezentat un proces foarte riguros, iar succesul nostru indică faptul că suntem cu adevărat dedicați celor mai bune practici, calității înalte și dezvoltării permanente. În viitor, va trebui cu toții să regândim modul în care construim orașe pentru a permite o viață mai sustenabilă și mai inteligentă pentru toți, spații mai bune care oferă liniște sufletească. Suntem bucuroși să aducem viitorul mai aproape”, a declarat Marian Popa, Director General al Globalworth România.

Unul dintre cele mai importante aspecte în ceea ce privește sustenabilitatea a fost punctajul obținut pentru Globalworth Square, cea mai avansată clădire de birouri din punct de vedere tehnologic din portofoliul Globalworth: BREEAM Outstanding Accreditation, cu un scor de 99%, plasând clădirea pe locul 3 la nivel mondial la momentul certificării.

Promovarea clădirilor verzi, îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor și investirea în certificarea ecologică

Considerăm investiția în proprietăți eficiente din punct de vedere energetic un avantaj de business și o parte din acțiunile noastre preliminare mai ample pentru nZEB.

  • Comunitățile locale beneficiază de reducerea emisiilor de carbon rezultate din utilizarea proprietății.
  • Chiriașii noștri beneficiază de un consum de energie mai eficient, cu impact pozitiv asupra profitabilității activităților acestora.
  • Persoanele care lucrează sau vizitează clădirile noastre beneficiază de condiții îmbunătățite, datorită controlului temperaturii și a fluxului și a calității mai bune a aerului (ceea ce poate duce, de asemenea, la creșterea productivității).
  • Beneficiul partenerilor noștri rezultă din ajutorul pe care ni-l acordă pentru a ne dezvolta, menține și opera un portofoliu verde în conformitate cu specificațiile respective ale fiecărei proprietăți.

DESPRE GLOBALWORTH.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală și de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM. A devenit principalul investitor pe piața imobiliară de birouri din CEE prin poziția sa de lider de piață atât în Polonia, cât și în România. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale de înaltă calitate, in locatii premium, care generează venituri din închirierea de spatii către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de 3,2 miliarde de euro, la 30 iunie 2022. Aproximativ 96,3% din portofoliu este reprezentat de active producătoare de venit, predominant în sectorul de birouri și închiriate către aproximativ 660 de companii naționale și multinaționale. În Polonia, Globalworth este prezentă în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice, în timp ce în România proprietățile se regăsesc în București, Timișoara, Târgu-Mureș, Constanta, Pitești, Arad și Oradea.

Pentru mai multe informații vizitați www.globalworth.com sau urmăriți-ne pe Facebook, Instagram, LinkedIn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava