MOPAN Suceava

Lungmetrajele ”Nomadland” şi ”Borat Subsequent Moviefilm” şi serialele ”The Crown” şi ”Schitt’s Creek” sunt marile câştigătoare ale celei de-a 78-a ediţii a galei Globurilor de Aur, acordate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), care a avut loc duminică noapte, deschizând astfel sezonul premiilor, scrie click.ro.

Pentru prima dată în istoria galei, ceremonia a avut loc pe ambele coaste ale SUA, în prezenţa unui public restrâns, cu prezentatori pe scenă, dar cu nominalizaţii în direct prin videoconferinţă.

Scena galei a fost redefinită anul acesta, întreg aranjamentul a fost regândit, astfel ca la evenimentele de la Los Angeles şi New York să participe un număr limitat de spectatori, între care s-au numărat lucrători din sectoarele esenţiale şi din prima linie. În acest mod, organizatorii au adus un omagiu celor care au depus eforturi în timpul pandemiei, în ultimul an.

Actriţa Amy Poehler a fost gazda evenimentului de la Beverly Hilton din Los Angeles, iar actriţa Tina Fey, de la Rainbow Room din New York.

Între cei care au prezentat categoriile, nominalizaţii şi câştigătorii s-au numărat Joaquin Phoenix, Renee Zellweger, Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones, Awkwafina, Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick, Kate Hudson, Salma Hayek, Margot Robbie, Jamie Lee Curtis, Laura Dern, Angela Bassett şi Christian Slater.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/globurile-de-aur-2021-filmele-nomadland-si-borat-2-serialele-crown-si-schitts

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava