MOPAN Suceava

Mama lui Bradley Cooper vrea ca acesta să-şi părăsească iubita !

Surse apropiate familiei spun că, Gloria Cooper l-a avertizat pe fiul ei că va sfârşi cu inima frântă – pentru că ea este de părere că modelul britanic Suki Waterhouse, 20, îl foloseşte pe Bradley ca o rampă de lansare într-o carieră la Hollywood, informează shwobizspy.com.

« Bradley este foarte îndrăgostit de Suki. Este orbit de dragoste şi deja vorbeşte despre căsătorie şi copii. », a declarat o sursă.

Aceeaşi sursă a continuat : « Dar mama lui este determinată să facă tot posibilul ca această relaţie să se sfârşească. Gloria s-a înfuriat la culme când a auzit că Suki se laudă la prietenii ei că Bradley o va ajuta să se lanseze ca actriţă. Ea crede că Suki îl foloseşte pe fiul ei şi că tot ce vrea este să-i facă cunoştinţă cu prietenii lui celebri din showbiz – iar apoi să se despartă de el. Bradley îşi iubeşte foarte mult mama şi ia aminte la toate sfaturile ei. Cu siguranţă va asculta de e adacă îi va spune că nu e sănătoasă relaţia lui cu Suki. »

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava