• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Polițistul Marian Godină (30 de ani) nu mai este vedetă doar la noi în țară. Vestea despre notorietatea sa a ajuns chiar și în presa străină care îi laudă sinceritatea și simțul datoriei într-o țară măcinată de corupție, potrivit click.ro.

Numele lui Marian Godină apare pe o listă din publicația „Politico 28”, alături de nume precum miliardarul George Soros, președintele turc Recep Erdogan, primarul londonez musulman Sadiq Khan, fostul premier polonez Jaroslaw Kaczynski și comisarul european pentru Afaceri Străine Frederica Mogherini, informează Romania-Insider, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/godina-numit-unul-dintre-cei-mai-influenti-europeni-ce-spune-presa-straina

Godină, numit unul dintre cei mai influenți europeni! , 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava