Concert pascal
MOPAN Suceava

Godzilla, monstrul de film japonez, a fost numit rezident oficial în Tokyo și declarat ambasador al turismului pentru oraș, potrivit contactmusic.com. Bestia care strivește clădiri, văzută cel mai recent pe marile ecrane în relansarea de la Hollywood din anul 2014 cu Bryan Cranston în distribuție, a fost declarată cetățean oficial al districtului Shinjuku din Tokyo.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei ceremonii speciale Joi, pe 9 aprilie, ținută de primarul localității, Kenichi Yoshizumi, care a denumit Godzilla și ambasador oficial al turismului, mai scrie sursa citată. O statuie uriașă reprezentând capul creaturii Godzilla a fost dezvelită pe acoperișul clădirii de birouri Toho, compania de film cu sediul în Tokyo care se află în spatele peliculei originale din 1954 și a altor 27 de continuări.

Următorul lungmetraj aparținând corporației Toho din seria Godzilla va fi lansat anul viitor, după 10 ani de absență, în timp ce o continuare a versiunii de la Hollywood din 2014 este așteptată în cinema în anul 2018. Onorurile oferite în orașul natal vin după mai mult de o decadă de când Godzilla a primit o stea pe celebrul bulevard din Hollywood ´Walk of Fame´, din Los Angeles, in anul 2004.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava