Concert pascal
MOPAN Suceava

Gogu Neagoe, membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice UNESCO din Germania. Acesta a participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate. A donat 4 lucrări pictate în valoare de 15.000 de euro la un eveniment din 2013 caritabil pentru copiii cu probleme de sănătate şi săraci.

Deasemenea, a mai participat, fără onorariu, pentru al doilea an, caricaturistul Gogu Neagoe, care a realizat caricaturi pentru invitaţi, iar sumele colectate din caricaturi au fost donate integral pentru susţinerea proiectelor. „Rotary susţine lupta împotriva neoplasmului mamar – Screening gratuit prin mamografie pentru femei din mediul rural, judetul Olt”.

Gogu Neagoe (41 ani) e aproape nelipsit la festivalurile de folclor și caricatura , astăzi invitat de onoare la festivalurile de folclor. Vedetele îl ştiu de la evenimente, unde execută caricaturi şi portrete, de la emisiunile TV.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava