MOPAN Suceava

Formația Șomuz Fălticeni a susținut la sfârșitul săptămânii trecute primul meci amical din cadrul pregătirii de iarnă. Echipa antrenată de Iulian Ionesi a jucat pe stadionul Ițcani, împotriva formației de Liga a IV-a Juniorul Suceava.

Partida, disputată în condiții de iarnă autentică, s-a încheiat cu scorul de 4-3 în favoarea echipei de eșalonul al treilea. Golurile învingătorilor au fost marcate de Robert Ciobanu (3) și Eduard Julei, coordonatorul de joc al celor de la Șomuz irosind și o lovitură de pedeapsă. Pentru formația gazdă, antrenată de Laurențiu Berezoschi, au punctat Ionuț Pelepco (2) și Vlad Hreceniuc.

Echipa fălticeneană va intra din această săptămână, pentru 10 zile, într-un stagiu de pregătire centralizată în localitate. Până la startul sezonului oficial de primăvară cei de la Șomuz Fălticeni mai au în program disputarea a 9 meciuri amicale, după cum urmează: revanșa cu Juniorul Suceava, pe 5 februarie, cu LPS Suceava, pe 9 și pe 26 februarie, cu Știința Miroslava, pe 12 februarie, cu Bucovina Rădăuți, pe 16 și pe 23 februarie, cu Dante Botoșani, pe 19 februarie, cu Aerostar Bacău, pe 2 martie, și cu Șomuzul Preutești, pe 5 martie.

Campionatul Ligii a III-a se va relua pe data de 12 martie, zi în care Șomuz va primi, pe teren propriu, replica Forestei Suceava.
Formația din Fălticeni a încheiat sezonul de toamnă pe locul al cincilea în Seria I și are drept obiectiv clasarea între primele patru la finalul sezonului regulat și calificarea în play-off-ul pentru promovare în eșalonul al doilea.

În ce o privește pe Juniorul Suceava, liderul Ligii a IV-a are perfectate pentru perioada următoare jocuri de verificare cu CSM Pașcani (26 ianuarie), Bucovina Rădăuți (29 ianuarie), Juniorul Salcea (30 ianuarie), Șomuz Fălticeni (5 februarie), Bucovina Rădăuți (12 februarie) și Bucovina Dărmănești (19 februarie).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava