MOPAN Suceava

În primul meci de pregătire premergător debutului oficial în competițiile din 2013, față în față în sala LPS s-au aflat echipele de handbal masculin CS Universitatea I Suceava și CS Universitatea II Suceava. Tehnicienii celor două formații, Răzvan Bernicu și Leonard Bibirig au ales să joace un prim meci în ”familie” pentru a putea lua mai lesne ”pulsul” jucătorilor.

Partida a fost dinamică, spectaculoasă și cu goluri multe, în cele două reprize de joc înscriindu-se nu mai puțin dde 87 de puncte. Divizionara A dat o replică bună formației de Ligă Națională, acest lucru dovedind pregătirea bună realizată în această iarnă. Nici handbaliștii din prima echipă a Universității Suceava nu s-au lăsat mai prejos, unii dintre ei arătând o formă excelentă la început de an. Din lotul grupării de Ligă Națională au lipsit Țuțu  și Amihăesi, ambii menajați după accidentări mai vechi. La meciul dintre CSU I și CSU II Suceava a fost prezent și directorul tehnic al clubului universitar, Petru Ghervan.

După două reprize de joc aprig disputat între cele două formații ale clubului Universitatea Suceava, scorul final a fost 50-37 (24-19; 26-18).

Pentru formația de Ligă Națională au evoluat: Stănescu, Spiridon, Șelaru – Acatrinei (7), Chiruț (9), Mitrea (7), Gavriloaia (3), Bursuc (3), Șoldănescu (4), Țigănașu (3), Cântec (5), Starikov (4), Roșu (5).

Pentru CSU II Suceava au jucat: Nedelcu, Alin Ilii – Mihai Sandu (7), Roban (1), Smeu (5), Târzioru (7), Negrușeri (4), Camilari (4), Aldica (9), Beșliu.

În primul meci din returul Ligii Naționale de handbal masculin, CSU Suceava va primi acasă vizita echipei CS Caraș Severin. Gruparea de Divizie A CSU II Suceava va juca în primul ei meci oficial din retur pe teren propriu, în 16 februarie, cu lidera la zi a seriei A, Steaua București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava