Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimosul chef a anunţat în emisiunea lui James Corden, ‘The Late Late Show’, săptămâna aceasta, că soţia sa, Tana, va deveni mamă pentru a cincea oară, anul acesta, în septembrie, potrivit contactmusic.com. Gordon Ramsay, în vârstă de 49 de ani, şi soţia lui, în vârstă de 41 de ani, mai au patru copii împreună: trei fete, Megan (17), Holly (16) şi Matilda (14), şi un băiat, Jack, în vârstă de16 ani.

În timpul emisiunii, Ramsay a spus, potrivit sursei citate: “Avem trei fete şi un băiat… şi încă un copil care e pe drum.” Gazda emisiunii, James Corden, care este, la rândul său, tată a doi copii, a sărit să-l îmbrăţişeze, moment în care faimosul bucătar a spus că este destul de stresat când se gândeşte că ar putea avea încă o fetiţă. “Sunt stresat. Sunt mai mult îngrijorat. Evident că aş fi bucuros cu încă o fetiţă, dar patru fete… patru nunţi… patru aniversări de 16 ani… patru iubiţi…”

Neaşteptatele veşti au venit la o lună după ce colegul de breaslă al lui Gordon Ramsay, chef-ul Jamie Oliver, a anunţat că şi el aşteaptă al cincilea copil împreună cu soţia lui, Jools, care are aceeaşi vârstă ca Tana, 41 de ani. Copiii lor sunt mai mici, însă, la fel ca şi Ramsay şi soţia sa, şi ei au trei fete şi un băiat – Poppy (14), Daisy (12), Petal (6) şi Buddy (5).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava