Concert pascal
MOPAN Suceava

Gordon Ramsay îl va învăţa pe Bradley Cooper să gătească pentru următorul film în care va juca actorul, informează contactmusic.com.

Celebrul bucătar scoţian îi va împărtăşi din secretele sale într-ale gătitului actorului în vârstă de 38 de ani, pentru a intra mai bine în pielea personajului pe care îl va interpreta în pelicula ‘Chef’ – Bradley jucând rolul unui bucătar dependent de dorguri. Potrivit sursei citate, Gordon este încântat de oportunitatea de a împărţi cu alţii cunoştinţele sale despre gătit, el mai lucrând în trecut cu alte nume celebre de la Hollywood, precum David Beckham.

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun: „Gordon a acceptat imediat să facă asta. Fiind prieten cu familia Beckham, are o mulţime de cunoştinţe celebre în Los Angeles. Aşa că, era doar o chestie de timp până să se implice şi în industria filmului. Gordon îi va ‘preda’ câteva cursuri lui Bradley şi îl va învăţa câteva trucuri, cum ar fi mânuitul cuţitului, pentru a părea un bucătar cu experienţă în film.”

În ‘Chef’ – o comedie dramatică despre lumea gastronomiei şi despre viaţa celor mai sofisticaţi bucătari – Bradley Cooper îl va interpreta pe bucătarul Adam Jones, care se luptă cu dependenţa de droguri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava