Concert pascal
MOPAN Suceava

Gordon Ramsay îşi pune întreaga familie să gătească, pentru că este de părere că este foarte important ca ai lui copii să se descurce în bucătărie.
Marele bucătar crede că este foarte important pentru copiii lui să se poată descurca în bucătărie, aşa că îi încurajează pe Megan, 14, gemenii Jack şi Holly, 12 şi pe Matilda, 10 – copiii pe care-i are împreună cu soţia sa Tana – să gătească după reţetele lui, după amiaza.
„Când copiii termină de făcut temele pentru acasă, după amiaza, le spun: ‘Ei bine, luaţi cartea lui tată. Daţi la pagina 227. OuăleNord Africane. Să începem. Megan, la pagina 72, ştii deja, o lasagna rapidă. Matilda, salată Caesar cu pui la grătar. Mişcă-te. Tana, pagina 275, ciocolată fondantă, imediat.’ Şi în scurt timp cina este gata. Bang. O oră şi jumătate mai târziu se întorc cu toţii şi aproape ca la ‘Master Chef’ prezintă ceea ce au gătit, este chiar amuzant, dar fiecare găteşte.”, a declarat Ramsay, potrivit contactmusic.com.
Marele maestru bucătar a adăugat, conform sursei citate: „Sunt de părere că, deşi nu-mi respectă în totalitate reţetele, doar faptul că învăţă să gătească pentru ei este extrem de important.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava