Concert pascal
MOPAN Suceava

Gordon Ramsay a scos din buzunar aproximativ 500.000 de lire sterline pentru a-l aduce pe Ed Sheeran la petrecerea fiicei sale, care a împlinit 18 ani, informează contactmusic.com.

Faimosul chef „l-a închiriat” pe autorul hit-ului ‘Shape of You’ – care încasează, în mod obișnuit, o sumă formată din șase cifre pentru show-uri private – pentru a cânta cinci din hit-urile sale și o variantă originală a cântecului ‘La mulți ani’ cu ocazia aniversării fiicei sale, Tilly, sâmbătă.

Gordon și soția lui, Tana – care îi mai au împreună pe Megan, de 21 de ani, gemenii Holly și Jack, în vârstă de 19 ani, și Oscar, în vârstă de șapte luni – au închiriat localul Cuckoo, din Londra, iar la petrecre au fost sute de adolescenți, printre care și prietenii de familie Brooklyn și Romeo Beckham.

O sursă a spus pentru ziarul The Sun: „Petrecerea lui Tilly a fost la un al nivel. S-a văzut clar că Gordon nu s-a uitat deloc la bani și s-a asigurat că fiica sa nu va uita niciodată această petrecre. Ed este cântărețul favorit al lui Tilly, așa că a însemnat extraordinar de mult pentru ea că el a fost a fost prezent, chiar dacă show-urile sale nu sunt deloc ieftine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava