MOPAN Suceava

Faimosul bucătar Gordon Ramsay a mărturisit că nu le va lăsa copiilor săi averea pe care a agonisit-o.

Ramsay, în vârstă de 50 de ani, are patru copii împreună cu soţia sa, Tana – pe Matilda, 15, Jack şi Holly, în vârstă de 17 ani, şi pe Megan, în vârstă de 18 ani – dar a spus, potrivit contactmusic.com, că nu le va lăsa lor averea sa, pentru că nu vrea să îi răsfeţe.

El a declarat, conform sursei citate: „Cu siguranţă averea mea nu va merge la ei şi nu spun asta într-un mod răutăcios; o voi face pentru că nu vreau să-i răsfăţ. Singurul lucru asupra căruia eu şi Tana ne-am pus de acord este să contribuim cu 25 de procente pentru achiziţionarea unui apartament, dar nu a unui apartament complet. Am fost foarte norocos, am o carieră în Statele Unite de peste 15 ani. Serios, am câştigat o avere, am fost foarte norocos, aşa că respect tot ceea ce am primit.”

Gordon şi-a educat copiii să-şi câştige singuri banii şi, de asemenea, să sprijine şi organizaţiile de caritate. „Eu şi Tana ne întâlnim la mijloc (în ceea ce priveşte educaţia copiilor). Ei au o viaţă complet diferită faţă de cea pe care am dus-o eu. Am muncit pe brânci pentru a ieşi din mizeria în care eram, iar copiii mei sunt recunoscători, nu răsfăţaţi. Meg este la universitate şi are un buget de 100 de dolari pe săptămână; ceilalţi primesc în jur de 50 de dolari pe săptămână şi trebuie să îşi plătească facturile la telefoane, abonamentele la autobuz. Cu cât mai repede le dai responsabilităţi, să economisească bani pentru jeansi sau încălţăminte, cu atât mai bine.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava