Grădinița cu Program Prelungit „Prichindel” din Suceava a fost desemnată cîștigătoarea generală a competiției „E.On Energy Globe Award România 2017”, cu proiectul „Orașul viitorului” și va reprezenta România la etapa internațională.

Potrivit E.On, Grădinița din Suceava a fost răsplătită, ieri, într-o Gală desfășurată la Palatul Regal din București cu suma de 10.000 de euro acordată de companie și cu o centrală termică din partea Vaillant. E.On a mai informat că în „Orașul viitorului” creat de copii,avioanele funcţionează cu energie eoliană, iar autoturismele cu energie solară, clădirile sînt realizate din pereţi solari, apa utilizată provine din purificarea apei de ploaie, iluminatul stradal are ca sursă energia eoliană stocată în baterii, iar aerul este purificat de ,,frunzele filtre” instalate în copacii din parcuri.

Lansată pe 1 mai 2017, competiţia a constat în selecţia de proiecte şi idei inovatoare din domeniul eficienţei energetice şi al protejării mediului. Pînă la termenul-limită, 16 iunie, pe platforma energyglobe.ro au fost înscrise peste 160 de proiecte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava