Concert pascal
MOPAN Suceava

Grădinița cu program prelungit ”Dumbrava Minunată” din municipiul Suceava, situată la intersecția străzilor Dobrogeanu Gherea cu Armenească, a fost inaugurată astăzi după ce a fost supusă în ultimii doi ani unor ample lucrări de extindere și remodelare. Inaugurarea s-a făcut în prezența primarului Ion Lungu, a deputatului Ioan Bălan, a consilierilor locali, a reprezentanților Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și Inspectoratului Școlar Județean. PS Damaschin a oficiat o scurtă slujbă după care a sfințit încăperile grădiniței. De menționat că oaspeții au fost primiți cu pâine și sare de doi copilași îmbrăcați în costume populare.

Primarul Ion Lungu a menționat că investiția s-a realizat cu fonduri europene și  costat în total aproape un milion de euro. Grădinița cuprinde 3 săli de grupă în care vor învăța 60 de copii, sală multifuncțională, birou administrativ, bucătărie +zona preparare hrană, cabinet medical, spălătorie+călcătorie, vestiare cu grup sanitar pentru personal, grupuri sanitare la parter și etaj, spațiu tehnic. De asemenea grădinița este dotată cu un loc de joacă pentru copii, cu spații verzi și alei de acces pietonale și carosabile.

Clădirea cuprinde  subsol, parter și etaj și va avea următoarele funcțiuni: trei săli de grupă, sală multifuncțională, birou administrative, bucătărie + zona preparare hrană, cabinet medical, spălătorie + călcătorie, vestiare cu grup sanitar pentru personal, depozite, grupuri sanitare la parter și etaj, spațiu tehnic, loc joacă pentru copii, spații verzi, alei de acces pietonale și carosabile. De menționat că lucrările vor fi finalizate înainte de termenul prevăzut în contract care este  31 august 2022. Valoarea totală a proiectului este 4.102.728,29 lei din 1.952.996,09 lei fonduri neeligibile pe care le-a suportat Primăria Suceava de le buget. Primarul a ținut să adreseze felicitări constructorului pentru lucrările  de bună calitate executate si respectarea termenelor contractuale, Inspectoratului Școlar Județean și Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Grădinița proaspăt reabilitată de pe strada Dobrogeanu Gherea din Suceava inaugurată de primarul Ion Lungu. Investiția atinge un milion de euro (FOTO), 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava