Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Local Rădăuți a aprobat în ședința extraordinară de săptămâna trecută desfășurată în sistem videoconferință documentațiile și indicatorii tehnico-economici pentru două investiții foarte importante pentru comunitate. Este vorba de construirea unei grădinițe cu program normal și de amenajarea unui loc de joacă pentru copii ambele obiective urmând a fi realizate pe strada 1 Mai, nr.103. Investițiile vor fi realizate cu fonduri europene atrase prin Asociația GAL Urban Rădăuți al cărei președinte este primarul Nistor Tătar.

1,17 milioane de lei lei pentru ridicarea grădiniței

Potrivit acestuia, grădinița cu program normal va avea trei grupe de clasă și va costa 1,17 milioane de lei lei, cu TVA inclus, din care 1,019 milioane de lei reprezintă valoarea lucrărilor de construcție-montaj iar diferența valoarea lucrărilor de proiectare. Termenul de execuție a lucrărilor este de 12 luni de la data semnării contractului cu constructorul. ”Menționăm necesitatea și oportunitatea acestei grădinițe deoarece zona respectivă este foarte aglomerată, cu foarte mulți copii și singurele grădinițe existente sunt suprapopulate și aflate la o distanță spreciabilă de zona 1 Mai creându-se disconfort cetățenilor prin circulația auto și pietonală la ore maxime”, a motivat Nistor Tătar care a adăugat că pentru construirea grădiniței vor fi demolate construcțiile existente pe terenul respectiv.

350.941 de lei pentru amenajarea locului de joacă

Amenajarea locului de joacă va costa 350.941 de lei cu TVA inclus iar termenul de realizare este de 6 luni de la data semnării contractului cu constructorul. ”Menționez că în imediata apropiere a locației unde swe va amenaja locul de joacă există un bloc cu 40 de apartamente în care locuiesc mulți copii, ansambluri de locuințe sociale și se are în vedere construirea a încă două tronsoane de blocuri cu câte 40 de unități locative și din acest motiv este imperios necesar amenajarea acestui loc de joacă”, a explicat primarul de Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava