MOPAN Suceava

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident grav care a avut loc în această dimineață pe DN 17, în zona localității Păltinoasa. Potrivit ISU Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme din care au rezultat patru victime transportate la spital, una dintre acestea fiind extrasă din autoturism de către pompierii militari în stare de inconștiență. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, a precizat că în urma accidentului de la Păltinoasa, la Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns un pacient în vârstă de 20 de ani, politraumatizat, comatos, instabil hemodinamic ce a necesitat intubație și ventilare mecanică. Tânărul prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism la nivelul coloanei cervicale, traumatism toracic cu multiple fracturi si hidropneumptorax drept  traumatism abdominopelvin cu afectare splenică, renală și multiple fracturi de bazin. Pacientul a fost internat pe secția de chirurgie urmând a fi supus de urgenta unei intervenții chirurgicale. Prognosticul medicilor este unul rezervat.

Groaznic accident rutier pe DN17 la Păltinoasa. Patru răniți din care unul în stare de inconștiență (FOTO), 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava