MOPAN Suceava

Comunicat de presă: „Grupul consilierilor PNL din cadrul Consiliului Local al Municipiului Suceava este dezgustat de dorinţa consilierilor PDL de a se erija în salvatorii sportului sucevean, tocmai ei, cei care timp de patru ani de zile nu au reușit să salveze sportul, ba chiar din contră.

De asemeni, suntem dezamăgiți de jocurile politice meschine ale consilierilor PDL care, mizând pe absenţa motivată din localitate a doi membri PNL, dar şi a unora din PSD, au dorit cu tot dinadinsul o şedinţă extraordinară, deşi acordul de la ultima şedinţă ordinară a fost ca o nouă întâlnire să aibă loc în data de 10 martie.

Grupul PNL din cadrul Consiliului Local al Municipiului Suceava sprijină sportul sucevean în toate formele de manifestare ale acestuia şi considerăm că şi alte sporturi merită încurajate, pe lângă cele deja tradiţionale. De aceea, amendamentul nostru din ultima şedinţă a survenit ca urmare a dorinţei de a acorda sprijin financiar atât şi altor sporturi, dar şi cluburilor care au activităţi de juniorat.

Sprijinirea sportului sucevean trebuie să aibă loc cu implicarea și votul tuturor consilierilor, fără a politiza subiectul așa cum au încercat cei de la PDL să facă, refuzând să voteze joi, doar pentru a ieși luni în presă ca fiind imaginea salvatorilor sportului sucevean.

Le amintim celor de la PDL că în amendamentul propus de grupul PNL și susținut de grupul PSD, au fost incluse toate propunerile şi solicitările acestora, negociate la întâlnirile cu grupurile de consilieri.

De asemeni, precizăm că dacă cei din PDL aveau vreo intenţie privind alocarea unei sume, mai mici sau mai mari, vreunui sport individual sau de echipă, ar fi putut să o facă și în şedinţa de joi, 27 februarie, prin amendament. Dar nu au făcut-o”.

 

Biroul de presă al PNL Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava