MOPAN Suceava

Grupul DIGI, prin operațiunile companiei de telecomunicații RCS & RDS S.A. și a tuturor entităților sale care își desfășoară activitatea în România, a virat în luna noiembrie 2021, în contul bugetului de stat, taxe şi impozite în valoare de 99 milioane de lei.

Datorită dezvoltării și creșterii constante a business-ului din România, compania reprezintă astăzi unul dintre cei mai importanți contribuabili ai bugetului de stat, după ce doar în trimestrul al treilea  al anului 2021, a achitat 275 milioane lei, o contribuție record în cei peste 28 de ani de activitate ai companiei pe piața locală. În luna octombrie 2021, compania a contribuit cu suma record de 111 milioane de lei, reprezentând taxe și impozite.

Compania a pus în practică o viziune de business solidă, bazată pe investiții durabile și pe extinderea continuă a serviciilor, cu scopul de a satisface nevoile tot mai diverse ale clienților. Astfel, DIGI ocupă astăzi poziția de lider de piață pe segmentul serviciilor de televiziune și internet fix în România și, totodată, este unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 14.700 de angajați dedicați operațiunilor derulate de societățile grupului pe piața locală. DIGI aduce pe piață servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură milioane de abonați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava