MOPAN Suceava

Grupul DIGI, din care fac parte operatorul de comunicații electronice RCS & RDS S.A. și toate entitățile suport care desfășoară activitatea în România, a achitat în septembrie 2021, peste 91 milioane lei, reprezentând taxele și impozitele virate către bugetul de stat. De asemenea, Grupul DIGI a susținut bugetul de stat în trimestrul 3 al anului 2021, cu suma record de peste 275 milioane lei.

”După ce în luna august 2021, am contribuit către autoritățile statului cu peste 100 milioane lei, cea mai mare valoare achitată la nivelul unei luni, în istoria de peste 28 de ani a grupului DIGI, susținem în continuare bugetul de stat, prin achitarea taxelor și impozitelor cu o nouă sumă record la nivel de trimestru, în valoare de 275 milioane lei. Continuăm axa responsabilității și în același timp construim un model de business durabil, în beneficiul clienților, angajaților, partenerilor și acționarilor noștri și al întregii societăți”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Grupului DIGI.

Grupul, care deține prin RCS & RDS S.A., poziția de lider de piață pe segmentul serviciilor de televiziune și internet fix în România este, astăzi, unul dintre cei mai importanți contribuabili la bugetul de stat, dar și unul dintre cei mai mari angajatori din țară, cu peste 14.700 de angajați angrenați în operațiunile derulate de societățile grupului pe piața locală. DIGI aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava