Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupul Ecumenic de Rugăciune al Parlamentului României recomandă credincioșilor să își păstreze starea de calm. Având în vedere contextul epidemiologic al răspândirii virusului Corona, Grupul Ecumenic de Rugăciune al Parlamentului României își exprimă sincera compasiune și solidaritate față de pacienții infectați cu virusul Corona din întreaga lume.
„Totodată, ne îngrijorează numărul crescând al persoanelor care suferă din cauza pandemiei de Coronavirus și suntem alături în cuget și rugăciune de toți cei care se îngrijesc de ele.
Grupul Ecumenic de Rugăciune al Parlamentului României recomandă credincioșilor să își păstreze starea de calm și să treacă prin aceste momente având în inimă pasajul din Sfânta Scriptură: ,,Nu vă îngrijorați de nimic; ci, în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința Lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri. Și pacea Lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Iisus’’ (Filipeni 4:6-7)”, se arată într-un comunicat transmis de Grupul Ecumenic din Parlament. Membrii grupului fac un apel la români să respecte măsurile de prevenție recomandate de autorități. „ În acest context dificil presărat cu deziluzii și încercări vă rugăm să respectați măsurile de prevenție recomandate de autorități, să vă informați doar din surse oficiale și să vă slujiți cu dragoste semenii, împlinind astfel porunca Mântuitorului Iisus Hristos. Prin Hristos, umanitatea fiecăruia dintre noi este sfântă. Dumnezeu să binecuvânteze România și românii de pretutindeni!”, se mai arată în comunicat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava