MOPAN Suceava

Comunicat:

Grupul “Pentru Moldova” cere Guvernului Cioloş să-şi respecte  promisiunile  de a finanţa construcţia Autostrăzii Iaşi-Tg. Mureş, prin bugetul anului 2016 şi să răspundă astfel aşteptărilor a zecilor de mii de ieşeni, în mare majoritate, tineri educaţi, din Moldova, care au cerut în stradă, demisia guvernului Ponta inclusiv  pentru a avea investiţii în Moldova, adică  locuri de muncă “acasă” deci  pentru a nu mai fi nevoiţi să emigreze.

Grupul “Pentru Moldova” a înregistrat la Instituţia Prefectului- Judeţul Iaşi, o petiţie , care va fi transmisă Prim-ministrului Dacian Cioloş, petiţie care poate fi citită şi semnată de către toţi cei interesaţi la adresa: http://www.petitieonline.com/signatures/moldova_vrea_autostrad-scrisoare_adresat_premierului_d_ciolo/start/20

Grupul “Pentru Moldova” cere tuturor parlamentarilor de Iaşi să susţină, introducerea acestei investiţii extrem de importante pentru Iaşi şi pentru Moldova, în bugetul pe anul 2016.

Grupul “Pentru Moldova” va picheta zilnic, pe toată perioada dezbaterii, în Parlament, a Legii bugetului pe anul 2016, Instituţia Prefectului-Judeţul Iaşi, între orele 11:00 şi 12:00 şi cerem ieşenilor să ni se alăture! De asemeni solicităm cetăţenilor  din judeţele Moldovei, care se consideră afectaţi de nefinanţarea autostrăzii Iaşi- Tg. Mureş să lanseze proteste similare în judeţele lor .

În numele Grupului “Pentru Moldova”
Cristian Cernescu
Eugen Benea
Traian Rânja

Grupul “Pentru Moldova” cere Guverului Cioloş să finanţeze Autostrada Iaşi-Tg. Mureş!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava