Concert pascal
MOPAN Suceava

Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova se vor reuni sâmbătă, 3 martie, la Iaşi, în prima şedinţă comună a celor două cabinete.

Cele două Guverne vor discuta aspecte legate de cooperarea bilaterală, cu accent pe domeniile: energie, transporturi, administraţie, securitate socială şi educaţie. La finalul reuniunii vor fi semnate o serie de documente bilaterale, iar premierul Mihai-Răzvan Ungureanu şi omologul său de la Chişinău, Vlad Filat, vor susţine o conferinţă de presă.

Şedinţa comună de Guvern va avea loc la “Universitatea Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

De asemenea, primul-ministru Mihai-Răzvan Ungureanu şi membrii Cabinetului român vor avea vineri, 2 martie, tot la Iaşi, o serie de acţiuni locale care vor fi comunicate ulterior.

Reprezentanţii mass-media interesaţi de evenimentele desfăşurate la Iaşi sunt rugaţi să se acrediteze, pînă mâine la ora 17.00, la biroul de presă al Guvernului. Acreditarea se poate face telefonic, la numerele 021 318 11 56 sau 0741 252 555, şi electronic, la adresa birouldepresa@gov.ro. Pentru a vă putea furniza materiale şi informaţii despre acest eveniment vă rugăm să indicaţi şi o adresă de email.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava