• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Guvernul României a alocat suma de 16,5 miliarde de lei vechi pentru finalizarea lucrărilor la piaţeta Papei Ioan Paul al II-lea din comuna Cacica din faţa sanctuarului Basilica Minor. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care a spus că banii au fost alocaţi săptămâna trecută, din fondul de rezervă al Guvernului. „Este vorba de o decizie pe care Guvernul României a adoptat-o săptămâna trecută, dar din motive care ţin de campania electorală am preferat să o comunicăm acum. Este vorba de o Hotărâre de Guvern prin care comuna Cacica primeşte o sumă de bani importantă, de 16,541 miliarde de lei vechi, din Fondul de rezervă al Guvernului, care vin din TVA, către bugetul comunei Cacica pentru finalizarea lucrărilor la piaţeta Papei Ioan Paul al II-lea, de la Cacica, la Basilica Minor”, a spus Nechifor. El a arătat că această locaţie atrage în fiecare an un număr foarte mare de turişti şi de pelerini catolici.

„Guvernul României este alături de toate cultele. Şi vreau să amintesc faptul că în urmă cu două luni mănăstirea Putna a primit o finanţare europeană foarte importantă, de peste 3 milioane de euro. Şi iată că şi Basilica Minor de la Cacica care este un sanctuar al zonei catolice primeşte un ajutor important din partea Guvernului. Şi sper ca această piaţetă să devină un simbol, un loc de referinţă pentru pelerinii care sunt catolici şi care vin de Sf. Maria la Suceava şi la Cacica”, a încheiat Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava