MOPAN Suceava

Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat, vineri, 1 februarie 2019, la inaugurarea centrului de servicii financiare  al London Stock Exchange Group (Bursa din Londra), la București, una dintre cele mai importante investiții de profil din România. La eveniment au participat Jeremy Hunt, Secretar de stat pentru Afaceri Externe și ale Commonwealth-ului, David Schwimmer, director al Bursei de la Londra, precum și parlamentari, diplomați și reprezentanți ai mediului de afaceri.

În mesajul transmis din partea doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă cu această ocazie, Ana Birchall a salutat decizia managementului bursei londoneze de a deschide un hub regional la București, subliniind importanța acestei investiții pentru România.

”Guvernul Dăncilă s-a angajat, prin Programul de Guvernare asumat, să acorde prioritate creșterii economice prin stimularea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă. Realizarea acestui hub financiar în Capitală este un succes, care va contribui la valorificarea oportunităților pe care țara noastră le oferă în plan economic”, a declarat viceprim-ministrul român.

”Fiecare nouă investiție este întotdeauna o bună oportunitate pentru a dovedi comunității internaționale de afaceri că suntem într-adevăr un partener de încredere, România asigurând mediului de business un climat finanicar-fiscal favorabil și tineri bine pregătiți în domeniul economic”, se arată în intervenția susținută de Ana Birchall.

Viceprim-ministrul Ana Birchall a subliniat, totodată, că deschiderea centrului de la București de către bursa londoneză reprezintă ”o poveste de succes, iar Guvernul României și autoritățile române vor sprijini în continuare investițiile durabile care contribuie la bunăstarea societății noastre”.

În marja inaugurării de la București, a centrului de servicii finanicare al bursei londoneze, Ana Birchall a avut o întrevedere cu David Schwimmer, director al London Stock Exchange Group. Cu această ocazie, cei doi oficiali au discutat despre modalitățile de dezvoltare și intensificare a investițiilor britanice în țara noastră, parte importantă a consolidării și aprofundării cooperării economice în cadrul Parteneriatului Strategic dintre România şi Marea Britanie. De asemenea, în cadrul întrevederii au fost discutate și prioritățile Președinției României la Consiliul UE în domeniul financiar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava