MOPAN Suceava

Guvernul României lansează, la inițiativa prim-ministrului Victor Ponta, a treia ediție a Programului de Internship la nivelul administrației publice centrale.

Programul a debutat în 2013, cu 25 de tineri stagiari care au contribuit la activitățile din cadrul Palatului Victoria. În 2014, programul a fost extins la nivelul ministerelor și a totalizat peste 150 de stagiari.

Noutatea acestui an o reprezintă extinderea programului de Internship la nivelul instituțiilor din subordinea Cancelariei prim-ministrului, Secretariatului General al Guvernului și din cea a ministerelor. Astfel, aproape 50 de instituții din București vor primi aproximativ 300 de tineri cu vârsta de până la 25 de ani – un număr aproape dublu față de anul trecut și de 12 ori mai mult față de prima ediție.

O altă noutate importantă a acestui an este aceea că toți participanții vor beneficia de o bursă pe perioada stagiului de internship.

Dat fiind că, în anul 2013, mai puțin de 4% din funcționarii publici din România erau sub vârsta de 30 de ani, Guvernul României consideră o prioritate atragerea în administrația publică a cât mai multor tineri bine pregătiți (în țară sau în străinătate), inovatori și îndrăzneți, care să dea o nouă față administrației publice din România și care să contribuie la dezvoltarea țării.

Înscrierile pot fi făcute începând de mâine, 3 aprilie 2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava