• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O asociaţie de firme din care fac parte Mopan, Parisienne a la Vis, Buzdea Com şi Sava Cazac, va furniza cornurile preşcolarilor şi elevilor din clasele I-VIII în cadrul programului guvernamental « lapte şi corn ». Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Rădulescu, care a declarat că respectiva asociaţie a câştigat licitaţia electronică la care a mai participat şi firma Mediapop Art din Turda. Consorţiul câştigător va livra cornul la preţul de 30 de bani bucata fără TVA. Rădulescu a precizat că în cazul în care nu vor fi contestaţii contractul va fi semnat în 11 zile. El a adăugat că licitaţia electronică pentru lapte este în curs de desfăşurare subliniind că a fost depusă o singură ofertă a firmei Dorna Lactate. «Şi anul acesta guvernul a considerat că programul este viabil drept pentru care am demarat procedurile. Cel puţin la partea de corn s-a încheiat şi licitaţia electronică care s-a atribuit unui consorţiu de mai mute fiorme, care au câştigat cu preţul de 30 de bani pe porţie urmând ca în câteva zile în caz că nu există contestaţii să se semneze contractul. De asemenea la lapte umează să se deruleze faza licitaţiei electronice. Sperăm ca programul să se deruleze în regulă. Noi îl vom supraveghea îndeaproape », a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean. În judeţul Suceava sunt aproximativ 85.000 de beneficiari ai programului „Cornul şi laptele”, pentru care se alocă anual în jur de 18 milioane de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava