Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwen Stefani, care a divortat recent de Gavin Rossdale, a marturisit ca nu are niciun fel de „model” când vine vorba de barbati, pentru ca nu a avut decât doi iubiti la viata sa, pe Tony Kanal, fostul sau coleg din trupa No Doubt, si pe Blake Shelton, actualul ei iubit.

Cântareata în vârsta de 46 de ani, a declarat în timpul unei emisiuni radio, când a fost întrebata daca are un tipar anume când vine vorba de barbati, potrivit contactmusic.com: „Stii ca nu am avut decât doi iubiti, nu? Asa ca, nu stiu – când spui asta suna amuzant. Nu prea am cum sa-mi dau seama. Nu, nu am un model anume. Este o întrebare amuzanta. Ma voi opri aici.”

Fara a-l pune la socoteala pe rockerul Gavin Rossdale cu care a fost casatorita 13 ani, mariaj în urma caruia a rezultat trei copii (Kingston, 9, Zuma, 7, si Apollo, 1), si care se pare ca nu se încadreaza în categoria ‚iubiti’, Gwen a mai avut o relatie de sapte ani cu fostul coleg din trupa No Doubt, Tony Kanal. Cântareata are acum o relatie cu Blake Shelton si a confirmat, înca o data, ca noua sa piesa este despre partenerul ei de viata: „Pe bune?!”, a râs ea. „Este atât de usor. Sincer, îmi este rusine când oamenii ma întreaba. Versurile mele sunt atât de transparente, întelegi ce spun? Nu încerc sa ascund nimic.”, a continuat artista.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava