MOPAN Suceava

Gwen Stefani a vorbit recent despre dureroasa despărțire de frontmanul trupei Bush, Gavin Rossdale, de care a divorțat anul trecut, după un mariaj care a durat 13 ani. Tabloidele au pus divorțul pe seama infidelității lui Rossdale, însă Gewn refuză să confirme zvonurile, dar recunoaște că povestea destrămării căsătoriei lor „este o poveste foarte bună, savuroasă”, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața a spus, într-un interviu pentru New York Times: „Dacă aș putea, v-aș spune totul și ați fi șocați. Este o poveste foarte bună, savuroasă.” Rossdale a fost acuzat că ar fi avut o relație cu una dintre bonele cuplului, zvonuri care nu au fost niciodată confirmate de vreunul dintre ei.

Gewn a spus că atunci când mariajul ei de 13 ani s-a destrămat, s-a gândit: „Voi muri, sunt moartă de fapt. Cum să mă salvez? Ce voi face? Cum să nu clachez?” Însă, artista în vârstă de 46 de ani a reușit să se adune datorită muzicii. Ea s-a concentrat pe crearea de melodii pentru noul ei album, ‘This Is What It Feels Like’. „Trebuie să fac muzică din asta. Asta vrea Dumnezeu pentru mine.”, a adăugat Gwen Stefani, potrivit sursei citate.

După ce a anunțat că s-a despărțit de Rossdale, Gwen a luat rolul de jurat în emisiunea ‘The Voice’, acolo unde l-a întâlnit pe cântărețul Blake Shelton, al cărui mariaj se destrămase, de asemenea, recent. Gwen a declarat: „Blake trecea exact prin același lucru ca și mine, exact în același timp.” Curând, între ei s-a legat o prietenie frumoasă. „Niciodată, nici în cele mai nebunești vise nu aș fi prevăzut asta.”, a adăugat cântăreața.

Noul album al artistei va fi lansat la sfârșitul acestei luni și, chiar dacă lucrurile nu sunt încă roz, Gewn este optimistă. „Nu spun că nu îmi mai este greu. Fiecare zi însă este o provocare. Încă sunt în stare de șoc. Dar, totuși, este bine.”, a mai spus Gwen Stefani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava