Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Gwen Stefani, care are trei copii, pe Kingston, în vârstă de opt ani, Zuma, de șase ani, și Apollo, în vârstă de 11 luni, împreună cu soțul ei, Gavin Rossdale, a mărturisit că este „foarte mândră” că ea și rockerul britanic au reușit să rămână căsătoriți timp de 12 ani.

Întrebată care este cheia unei relații de durată, vedeta în vârstă de 45 de ani a spus, potrivit contactmusic.com: „Dacă mă uit în urmă, singurul lucru constant în viața noastră a fost dorința de a face aceleași lucruri. Amândoi ne-am dorit să ne căsătorim. Amândoi ne-am dorit să fim părinți buni. Sunt foarte mândră de lucrurile pe care le-am făcut împreună și de cele ce nu le-am făcut… Mă faceți să plâng, nu, nu mă voi emoționa acum! Sunt foarte mândră (de mariajul meu).”

Frumoasa blondă – care lucreză în prezent la cel de-al treilea album solo – a mai mărturisit că nu ar fi în stare să se ocupe și de copii și de carieră fără ajutorul lui Gavin.

„Este ceva nebunesc să-mi împart timpul între carieră și viața personală. Dar am alături de mine o mulțime de oameni extraordinari care mă ajută.”, a mai spus cântăreața, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava