Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwen Stefani este invidioasă pe abilităţile de dansatoare ale colegei sale de breaslă Jennifer Lopez, dar şi pe frumuseţea ei, potrivit contactmusic.com.

Ea a spus de spre J Lo, conform sursei citate: „O iubesc atât de mult. Este atât de frumoasă, iar show-urile sale sunt – lucrează foarte mult pe scenă. Dansul, evident că sunt invidioasă pe asta… şi pe frumuseţea ei.”

Gwen – care îi are pe Kingston, în vârstă de 12 ani, Zuma, în vârstă de nouă ani, şi pe Apollo, în vârstă de patru ani, împreună cu fostul ei soţ, Gavin Rossdale – a mai povestit cum regretatul Prince i-a spus la un moment dat că ea şi Jennifer se aseamănă foarte mult, dar că la acea vreme nu putea să înţeleagă despre ce vorbeşte starul. „Chestia cu Jennifer este că… avem vieţi asemănătoare, iar în urmă cu multă vreme, îmi amintesc faptul că Prince mi-a spus… nu mai ştiu exact în ce context şi în ce fel, dar ceva de genul: ‘Voi, fetelor, sunteţi în competiţie’. Şi îmi aduc aminte că eram cu el în limuzina sa şi mă întrebam: ‘Ce spui acolo?… Nu înţeleg, eu sunt în No Doubt’. (…) Avem aceeaşi vârstă şi, într-o oarecare măsură am trecut prin diferite lucruri în viaţă cam în acelaşi timp, am făcut copii cam în acelaşi timp şi am ajuns să cumpăr şi casa în care ea a locuit. Trăiesc în fosta ei locuinţă, cea pe care ea a decorat-o. Mulţumesc, Jennifer. O iubesc foarte tare.”, a adăugat Gwen Stefani, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava