• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Gwen Stefani a mărturisit că îi este greu să interpreteze cântecele sale vechi, pentru că o fac să devină melancolică.

Cântăreaţa – care are o relaţie cu Blake Shelton şi trei copii, pe Kingston, în vârstă de 12 ani, pe Zuma, în vârstă de nouă ani, şi pe Apollo, în vârstă de patru ani, împreună cu fostul ei soţ, Gavin Rossdale – se pregăteşte pentru seria de 25 de concerte pe care o va susţine în Las Vegas şi este foarte emoţionată la gândul că „va trece”, din nou, prin diferite piese de-ale sale, prin perioade grele din viaţa sa.

Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Atunci când cânt, muzica mă duce înapoi în acele momente din viaţa mea. Iar unele din acele momente sunt îngrozitoare. Unele amintiri mă întristează. Din acest motiv spun că nu este doar un show pentru mine, este viaţa mea. E ceva foarte real pentru mine şi din acest motiv sunt atât de emoţionată.”

Cu toate acestea, cântăreaţa în vârstă de 48 de ani crede că show-urile pe care le va susţine în Vegas sunt perfecte pentru ea, pentru că se apropie „de sfârşitul călătoriei ca muzician”. „Este evident că mă apropii de sfârşitul călătoriei mele ca muzician… Este perfect pentru mine să pot susţine această serie concerte în Las Vegas. Simt că este un următor capitol perfect pentru mine.”, a adăugat Gwen Stefani, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava