MOPAN Suceava

Au reuşit într-un final să îşi ducă la bun sfârşit planurile! Gwen Stefani, 51 de ani, şi Blake Sheldon, 45 de ani, au făcut nuntă la cort. Cei doi şi-au unit destinele la ferma lui Shelton, din statul american Oklahoma, şi au amenajat un cort alb unde să îşi primească rudele şi prietenii, notează click.ro.

Nunta anticipată în urmă cu aproape o lună printr-o postare care lăsa de înţeles că au oficiat cununia civilă s-a desfăşurat în prezenţa unui număr redus de invitaţi. Gwen şi Blake s-au îndrăgostit în 2015 în timp ce filmau pentru emisiunea ”Vocea”, difuzată de postul de televiziune NBC.

La vremea respectivă, amândoi erau proaspăt divorţaţi: Blake a divorţat în iulie 2015 de Miranda Lambert, cea de a doua soţie, după patru ani de mariaj, iar Gwen a încheiat mariajul de 13 ani cu Gavin Rossdale, după ce acesta din urmă a înşelat-o cu dădaca celor trei copii ai lor, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/gwen-stefani-si-blake-sheldon-au-facut-nunta-la-cort

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava