Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwendoline Christie spune că audiența „va avea nevoie de terapie” după finalul celebrului serial ‘Game of Thrones’, anul viitor.

Actrița în vârstă de 40 de ani, care o interpretează pe Brienne of Thart în show-ul HBO, a spus că, după finalul sezonului opt, cel care va pune punctul final, anul viitor, fanii vor fi atât de șocați încât vor avea nevoie de „ajutor profesionist”.

Ea a declarat, conform contactmusic.com: „Veți avea nevoie de terapie. Cred că doar simplul fapt să serialul ajunge la final îi va face pe oameni să caute ajutor profesionist.”

Gwendoline mai crede că finalul ‘Game of Thrones’ va fi „incredibil de emoționant”, în mod special pentru echipă. „Cred că mă va emoționa incredibil de tare. Cu toții suntem plini de sentimente pentru că se apropie finalul, iar acesta va fi finalul unui lucru incredibil de important pentru noi toți; a fost un proiect extraordinar din care mă bucur că am făcut și eu parte.”, a mai spus Gwendoline Christie pentru E! News, potrivit sursei citate.

Comentariile actriței vin la scurt timp după ce, luna trecută, a fost confirmat faptul că ‘Game of Thrones’ se va întoarce pe micile ecrane în aprilie 2019, prin intermediul unui clip scurt, de 30 de secunde, postat pe contul oficial de Twitter al serialului.

În clip de pot vedea mai multe staruri ale show-ului, inclusiv Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Jon Snow (Kit Harington), Cersei Lannister (Lena Headey), Sansa Stark (Sophie Turner) și Tyrion Lannister (Peter Dinklage). Alături de videoclip, s-a scris: „Fiecare bătălie.
Fiecare trădare.
Fiecare risc.
Fiecare luptă.
Fiecare sacrificiu.
Fiecare moarte.
Totul #PentruTron.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava