Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk au sărbătorit logodna, în weekend, dând o petrecere grandioasă la care au participat numeroase celebrităţi, potrivit contactmusic.com.

La petrecere, care a avut loc sâmbătă seară, la Los Angeles Theatre, au participat, printre alţii, realizatorul TV James Corden şi actriţele Liv Tyler, Reese Witherspoon şi Julia Roberts, soţul acesteia, Danny Moder, precum şi mama lui Paltrow, actriţa Blythe Danner, potrivit postului E! News, conform sursei citate. Jennifer Aniston, Cameron Diaz şi Benji Madden, Demi Moore, Kate Hudson şi Steven Spielberg au fost şi ei prezenţi la eveniment.

La începutul lunii februarie, Gwyneth Paltrow spunea că se simte din nou ca la 21 de ani, de când îşi plănuieşte nunta cu logodnicul ei Brad Falchuk. Actriţa a spus că abia aşteaptă să se căsătorească şi că este încântată de organizarea marelui eveniment. „Sunt extrem de încântată de absolut tot! Nu am mai făcut nuntă înainte. Şi, chiar dacă am 45 de ani, mă simt ca la 21.”, a spus ea, conform sursei citate.

De asemenea, vedeta a mărturisit că adoră să îşi implice şi prietenii în organizarea nunţii. „Încă nu am început să organizez totul ca la carte, dar ador să vorbesc despre asta cu prietenele mele. Ele îmi trimit poze cu modele de rochii, sunt la fel de încântate ca şi mine. Este foarte drăguţ.”, a mai spus Gwyneth Paltrow, potrivit ContactMusic.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava