MOPAN Suceava

Gwyneth Paltrow a lansat o linie de genți cu tematică hip-hop, cu un preț de 1.695 de dolari fiecare, notează contactmusic.com.

Poșetele actriței, în vârstă de 42 de ani, create de Edie Parker – care au și o oglindă în interior – costă 1.695 de dolari fiecare și sunt inscripționate cu poreclele ´Hov´,´Shady´, ´Pac´ sau ´Biggie´, pe fiecare parte a fiecărui accesoriu, aducând astfel un omagiu starurilor hip-hop Jay Z, Eminem, Tupac și Biggie Smalls.

Gwyneth – care a interpretat în stil rap versurile lui Ice Cube (de când acesta făcea parte din trupa N.W.A) de pe albumul ´Straight Outta Compton´ la emisiunea TV ´The Graham Norton Show´, în anul 2011 – a dezvăluit această linie de accesorii exclusiv pe site-ul ei de lifestyle, Goop.com, iar livrarea durează aproximativ opt săptămâni, conform sursei citate.

Deși referința făcută la Biggie și Tupac pe aceeași geantă pare ciudată, având în vedere că cei doi rapperi ai anilor ´90 erau în conflict deschis, inscripționarea numelui lui Jay-Z este de înțeles, din moment ce Gwyneth este o prietenă a acestuia, fiind de multe ori văzută în compania starului și a soției sale, Beyonce.

Vedeta din ´Shallow Hal´ a declarat: ˝Cred că fiului meu, Moses, i-ar plăcea să semene mai mult cu unchiul Jay! M-a întrebat cum poate să fie mai mult ca unchiul Jay. I-am spus că trebuie să mă mai gândesc la răspuns.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava