Concert pascal
MOPAN Suceava

Săptămână grea pentru Gwyneth Paltrow (50 de ani). Zilele trecute a început procesul în care este acuzată că a rănit grav un schior, în 2016, și că a fugit de la locul accidentului. Terry Sanderson (76 de ani), un fost optician ieșit la pensie, a dat-o în judecată pe celebra actriță și a acuzat-o că a schiat necontrolat, provocându-i un traumatism cranian, patru coaste rupte și alte răni grave, potrivit click.ro.

Presupusa victimă i-a solicitat daune de 300.000 de dolari lui Paltrow, după ce o cerere anterioară, de 3,1 milioane de dolari, a fost respinsă în 2019. La rândul său, actrița americană l-a dat și ea în judecată, susținând că el e cel care a lovit-o, de fapt. Ea i-a cerut drept daune o sumă simbolică de 1 dolar.

Apărarea lui Paltrow susține că Terry Sanderson exagerează cu totul această poveste și că vrea să profite de averea de 200 de milioane de dolari a starului de la Hollywood.

Sanderson a declarat anterior că a așteptat aproape trei ani pentru a intenta procesul împotriva actriței, deoarece nu putea funcționa corespunzător din cauza comoției suferite. Procesul este programat să se încheie pe 30 martie, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/gwyneth-paltrow-acuzata-ca-a-accidentat-grav-un-2252384.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava