MOPAN Suceava

Gwyneth Paltrow a vorbit într-un interviu recent despre relațiile amoroase pe care le-a avut cu Brad Pitt și Ben Affleck, vedeta dezvăluind că unul a fost prea bun pentru ea, iar unul nu era pregătit pentru dragoste în perioada în care se întâlneau.

În cadrul interviului, acordat unui post de radio american, actrița, care s-a despărțit anul trecut de soțul ei, Chris Martin, a povestit: „Cu siguranță m-am îndrăgostit de el.”, făcând referire la Brad Pitt. „Era minunat și dulce. Vreau să spun, era Brad Pitt…! (Dar) eram o copilă – aveam 22 de ani când ne-am cunoscut. Abia la 40 de ani mi-a venit și mie mintea la cap. Nu ai cum să iei o decizie înțeleaptă când ai 22 de ani… Nu eram pregătită, iar el era prea bun pentru mine… Nu știam ce fac.” Gwyneth Paltrow și Brad Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ‘Seven’, în 1995, și au fost împreună aproape trei ani.

Tot trei ani a durat și relația pe care a avut-o cu Ben Affleck, la sfârșitul anilor ’90. Despre idila cu Ben, Gwyneth a povestit: „Nu era pregătit să aibă o iubită. […] Când ești doar un copil, ai tendința de a fi mai superficial și, de asemenea, ești mai imatur, așa că ai impresia că tot ce contează este să ai lângă tine o persoană care arată bine. Nu este adevărat.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava