Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwyneth Paltrow încă mai gătește pentru fostul ei soț, Chris Martin. Actrița spune că rockerul din trupa Coldplay este mereu bine venit acasă la ea, pentru a lua masa.

Vedeta, care este pasionată de gătit, a declarat într-un interviu pentru revista You, în care își promovează noua carte de bucate, ‘It’s All Easy: Delicious Weekday Recipes for the Super-Busy Home Cook’, că adoră să testeze rețete noi pe familia sa și pe prieteni – iar Chris este unul dintre cei mai mari fani ai săi.
Ea a declarat, potrivit contactmusic.com: „Bineînțeles că gătesc pentru el. Chris este mereu bine venit în casa mea, iar eu în a sa. În vacanțe mergem împreună – este o atmosferă relaxată între noi.”

Gwyneth Paltrow, care a mai lansat în trecut cărți de bucate și chiar a avut un show culinar spaniol, este cunoscută pentru stilul de viață sănătos, dar a mărtusit că nu se așteaptă ca cei doi copii ai ei, Apple și Moses, să-i calce pe urme, din moment ce ei preferă cartofii prăjiți și pizza. „Le poți spune cât vrei că nu au voie Coca Cola și prăjituri. Dar realitatea e alta. Printre mâncărurile lor preferate se numără pastele și cartofii prăjiți. Încearcă să îi convingi să renunțe la aceste lucruri în favoarea unor lucruri mai sănătoase.”, a mai spus actrița.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava