Concert pascal
MOPAN Suceava

Gwyneth Paltrow nu credea că se va mai căsători vreodată înainte de a-l cunoaște pe Brad Falchuk, care i-a devenit soț în weekend.

Actrița în vârstă de 46 de ani – care a mai fost căsătorită cu Chris Martin, împreună cu care are doi copii, Apple, în vârstă de 14 ani, și Moses, în vârstă de 12 ani – s-a căsătorit cu producătorul de televiziune în weekend și a mărturisit că, deși nu era sigură că va mai face acest pas după divorțul de solistul trupei Coldplay, Brad a făcut-o să realizeze că pentru unii oameni merită să faci acest lucru.

Gwyneth a spus, potrivit contactmusic.com: „Pentru o perioadă mă gândeam că nu se merită să mai fac asta vreodată. Am copii – care ar fi fost rostul? Am cunoscut apoi acest om incredibil, care m-a făcut să îmi schimb părerea; am realizat că pentru el merită să fac acest pas. Eu cred mult în asta. Ador să fiu soție. Ador să am grijă de casă, de familie.”

Actrița a mai spus, într-un interviu pentru revista Claire, că este de părere că acest pas pe care l-a făcut alături de Brad este „abia începutul”. „Cred că mariajul este ceva foarte frumos și nobil; și mai cred că e ceva ce descoperi și întreții pe parcurs. Nu sunt de părere că te căsătorești și gata – e doar începutul. Creezi această a treia entitate de care trebuie să ai grijă, să o susții.”, a adăugat vedeta, potrivit aceleiași surse.

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk s-au căsătorit, sâmbătă, în fața familiei și ai prietenilor, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la reședința lor din Hamptons. La importantul eveniment din viața celor doi au participat numeroase celebrități, printre care Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Steven Spielber și Cameron Diaz împreună cu soțul ei, Benji Madden.

Gwyneth și Brad sunt împreună din 2014, după ce s-au cunoscut și îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului ‘Glee’, însă Gwyneth a vorbit public despre relația cu Brad abia la începutul acestui an.

Gwyneth Paltrow a mai fost căsătorită cu Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay și au doi copii împreună, în timp ce Brad Falchuk, care împreună cu Ryan Murphy a creat popularul serialul TV ‘Glee‘, a mai fost căsătorit cu producătoarea TV Suzanne Bukinik, în perioada 1994 – 2013. Brad și Suzanne au împreună doi copii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava