Gwyneth Paltrow spune că și-ar ierta soțul dacă acesta ar înșela-o vreodată și speră că el ar face același lucru. Actrița este căsătorită cu rocker-ul Chris Martin, care face parte din trupa Coldplay, și, deși s-a zvonit în repetate rânduri că ambii ar fi avut relații extraconjugale, Gwyneth a declarat, potrivit showbizspy.com, că amândoi au fost fideli.

”Niciun cuplu nu este la fel, fiecare are parte de diferite provocări.”, a spus Gwyneth Paltrow, potrivit sursei citate. ”Îmi place să cred că aș ierta sau că aș fi iertată, dacă infidelitatea ar apărea, dar nu am cum să dau un răspuns concret, pentru că nu am trecut prin asta. Totuși, cred că nu aș putea să fiu una dintre acele femei care află după douăzeci de ani că soțul ei a călcat strâmb. Aș începe să-mi pun foarte multe întrebări legate de viața pe care aș fi dus-o până atunci, m-aș îndoi de autenticitatea ei. Cu siguranță lucrurile ar fi mult mai grele așa, dar cred că, dacă este sinceritate de la început, dacă persoana respectivă recunoaște că a greșit, lucrurile se pot rezolva.”, a mai spus actrița, potrivit aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava