Concert pascal
MOPAN Suceava

Hackerii ruși de la Killnet au atacat site-ul aeroportului Suceava. Atacul cibernetic a avut loc în noaptea de duminică spre luni, site-ul nefiind funcțional până în această dimineață. Atacul a vizat site-urile mai multor aeroporturi importante din România. Într-o postare pe Telegram, gruparea Killnet a transmis: „România ce s-a întâmplat cu aeroporturile tale? De ce nu funcționează 13 aeroporturi? Autoritățile tale spun „nu e înfricoșător” =) Nu, e înfricoșător! Țara dumneavoastră este incapabilă să se lupte cu noi. Înțelegeți acest lucru, vă atragem atenția asupra situației! Opriți armele care merg în Ucraina și vă vom susține în fața NATO!!!”.

Directorul Aeroportului Ștefan cel Mare Suceava, Ioan Măriuța, a declarat, în această dimineață, că site-ul este funcțional și că nu au fost pierdute date. „Fișierele si resursele site-ului nu au fost afectate si nici nu au fost accesate fraudulos, atacul a fost către infrastructura de găzduire a site-ului”, a spus Măriuța.

El a arătat că atacul a fost unul  de tip DDos prin care a fost deconectat domeniul aeroportsuceava.ro de resursele site-ului unde este găzduit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava