• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Astăzi, în jurul orei 08.30, autori necunoscuți au incendiat o hală dezafectată a unei firme de pe strada Calea Unirii din Suceava. Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum şi gaze toxice, iar martorii aflaţi la faţa locului le-au spus pompierilor că în interior se află o persoană care nu a mai reuşit să iasă.

La scurt timp, pompierii au identificat un tînăr de 19 ani, care era în stare de inconștiență. Victima a fost evacuată și preluată de un echipaj SMURD, iar după ce i s-a acordat primul ajutor și-a revenit. Apoi, tînărul a fost transportat la spital. ISU a transmis că la sosirea echipajelor, ardeau mocnit materiale plastice și deșeuri, aflate în hală, în spații destinate pentru birouri, și exista pericolul de propagare la mai multe bunuri depozitate acolo, imprimante, unități de calculator și monitoare. Incendiul a fost lichidat la ora 09.40.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava