MOPAN Suceava

Halle Berry a împlinit vârsta de 54 de ani la 14 august. Cu acest prilej, actriţa care a luat Oscarul în 2001 pentru rolul din ”Monster’s Ball” şi-a dezvăluit tainele siluetei ei de sirenă, notează click.ro.

În 1989, Halle Berry a fost în comă timp de o săptămână din cauza unui diabet de tip 2 nedescoperit la timp. Abia în 2007 reuşeşte să scape de dependenţa de insulină datorită unui regim alimentar strict.

Ea a recunoscut că eşecurile celor trei căsnicii au determinat-o să se dedice sportului (n.r. a fost măritată cu David Justice între 1993-1997; cu Eric Benet, între 2001-2005, şi Olivier Martinez, între 2013-2016). Se antrenează pe plaja din faţa casei ei din Malibu, California, de mai bine de doi ani, în fiecare zi, cu antrenorul personal Peter Lee Thomas. Combină boxul cu alergările, yoga şi gimnastică sportivă.  Însă trebuie menţionat că nici ea, nici copiii ei, Maceo (6 ani) şi Nahla (12 ani), nu pun nimic în gură până la ora 15.00, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/halle-berry-arata-super-la-54-de-ani-iata-i-secretele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava