Halle Berry este una dintre acele actrițe care și-au păstrat intactă frumusețea în ciuda trecerii anilor. La 55 de ani, fosta fată Bond poate poza în costum de baie cu aceeași lejeritate cu care ieșea din apele oceanului acum aproape 20 de ani, sub privirile lui Pierce Brosnan. Iar costumul de baie portocaliu purtat atunci continuă să trezească admirația și astăzi, scrie click.ro.

Într-un interviu pentru ediția americană a revistei Vogue, Halle Barry a dezvăluit recent, potrivit sursei citate: ”Am încercat o mulțime de costume de baie, de bikini și de centuri. Știam că e posibil ca ceea ce voi purta să devină o piesă iconică, pentru că era vorba despre un film James Bond… ceva ce urma să reziste mult, mult timp”, a povestit Halle Berry. Iar alegerea a fost cu adevărat una inspirată. ”Cea mai mare provocare în această scenă a fost să las impresia că apa era caldă, iar eu mă distram de minune, în vreme ce fundul îmi înghețase complet”, a adăugat râzând actrița.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/halle-berry-dezvaluie-abia-acum-secretul-costumului-de-baie-super-sexy-din-james

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava