Concert pascal
MOPAN Suceava

Halle Berry a împlinit duminică 50 de ani, dar acest lucru nu a făcut-o tristă ci, mai mult, a făcut-o să se simtă binecuvântată.

Faimoasa actriţă a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare pe un câmp, îmbrăcată doar într-o cămaşă albă semi-transparentă. Alături de imagine a scris, potrivit contactmusic.com: “Cu braţele deschise întâmpin vârsta de 50 de ani. Sunt atât de binecuvântată că am ajuns până aici!”.

Deşi se simte bine în pielea sa, Halle a mărturisit într-un interviu anterior că a simţit “presiune” de-a lungul timpului să-şi facă operaţii estetice, de dragul carierei sale.

Ea a declarat cu mai mult timp în urmă, potrivit sursei citate: “Există multă presiune. Când vezi pe toţi din jurul tău făcând-o, ai momente în care te întrebi dacă nu ar trebui să faci şi tu acest pas pentru a rezista în această lume artistică. Nu voi minţi spunând că nu mi-a trecut prin cap, pentru că mereu există cineva care îmi sugerează acest lucru.”. Cu toate acestea, actriţa este determinată să îmbătrânească frumos. Ea a adăugat: “Vreau să arăt mereu ca mine, chiar dacă va fi o variantă tot mai bătrână. Cred că atunci când faci abuz de aceste operaţii estetice, devii altcinvea, într-un fel. Îmbătrânirea este ceva natural. Ni se va întâmpla tuturor.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava