MOPAN Suceava

Gala Elle a strâns și în acest an o mulțime de dive „sub acelaș acoperiș”. Printre cele mai strălucitoare apariții ale evenimentului s-au numărat celebrități precum Halle Berry, Ciara, Gal Gadot, dar și soția lui Justin Bieber, Hailey, notează click.ro.

Evenimentul le-a permis încă o dată vedetelor să strălucească sub luminile reflectoarelor și să-și arate cu mândrie ținutele alese. Gala Elle de anul acesta a ajuns la cea de-a 27-a ediție și a celebrat femeile de la Hollywood, fiind organizată în Los Angeles, în data de 19 octombrie.

Printre participante s-a numărat și actrița Halle Berry, care a venit însoțită de partenerul ei muzician, Van Hunt. Vedeta a oferit indicii despre relația sa prima oară în urmă cu un an, în septembrie, prin intermediul rețelelor de socializare, mai scrie sursa citată. Aceasta a purtat o rochie neagră, din material semitransparent pe alocuri, cu model violet, care s-a arătat extrem de îndrăzneață în zona decolteului. Pentru a accesoriza ținuta, actrița a ales câteva coliere suprapuse în aria bustului și o pereche de cercei supradimensionați.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/halle-berry-stralucitoare-la-gala-elle-los-angeles-cele-mai-indraznete-tinute-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava