MOPAN Suceava

Halle Berry vrea să fie propriul ei avocat în procesul de divorț, deși actrița declarase anterior că Marina Zakiyan o va reprezenta. Fostul ei partener de viață, Olivier Martinez, va fi reprezentat de Laura Wasser.

În altă ordine de idei, Halle, în vârstă de 53 de ani – care are o fetiță în vârstă de 12 ani, Nahla, cu Gabriel Aubry, și un băiețel în vârstă de șase ani, Maceo, cu soțul de care divorțează acum, Olivier – a spus că adoră să fie singură. „Am învățat foarte multe stând cu copiii mei. Ei sunt cea mai bună companie pentru mine acum, iar când am divorțat de tatăl lui Maceo am fost cam singură – sunt cam trei ani de atunci. Pentru că așa am decis eu. Am decis să îmi ofer timp pentru mine. Sunt o persoană, în general, orientată spre relații. Mereu mi-am dorit să am pe cineva alături de mine. Dar am decis că am nevoie de timp pentru mine, de timp cu mine. Și a fost minunat până acum; cred că voi rămâne așa!”, a declarat actrița, conform contactmusic.com.

Halle – care a mai fost căsătorită și cu Eric Benet și David Justice – a mai spus că nu s-a așteptat niciodată să fie singură atât de mult timp, dar că a realizat că îi este foarte bine așa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava