Concert pascal
MOPAN Suceava

Halloween-ul este una dintre cele mai așteptate sărbători, cel puțin în cazul copiilor. Plin de activități interesante, de gustări delicioase și, mai ales, de costume care mai de care mai înfricoșătoare, această sărbătoare trezește zâmbetul pe chipul oricui. Iar fiindcă se apropie cu pași grăbiți, astăzi ne-am gândit să-ți oferim o listă de activități de familie pentru Halloween, pe care le poți realiza acasă, alături de cei dragi.

Gătirea mesei de Halloween în familie

Știm cu toții că principalul obicei de Halloween este oferirea de dulciuri celor care ne vizitează. Ce ar fi dacă anul acestea le-am oferi ceva pregătit în casă? Putem facem diferite rețete de mâncare pentru Halloweeen, iar printre acestea, putem pregăti și ceva dulce pentru musafiri.

Realizarea costumelor pentru copii

Dacă prima activitate poate i-a speriat pe micuți, aceasta cu siguranță îi va aduce în jurul mesei pe toți. Fiecare copil va trebui să aibă costumașul său, iar noi îi vom ajuta să și-l realizeze. Puteți folosi materiale reciclate, hârtie, plastic sau puteți realiza ceva chiar din hainele ce nu le mai purtați. Activitatea va fi una foarte interesantă.

Vizita la rude – „trick or treat” împreună cu cei mici

Deși în România nu este obișnuită colinda de Halloween, puteți face o tură de cartier sau de bloc cu cei mici, asta în spiritul sărbătorii. Măcar puteți vizita rudele, iar cei mici vor primi o mulțime de dulciuri și de atenții pentru coșulețul lor. Importantă va fi însă inițiativa și timpul petrecut cu ei va fi cu siguranță unul de calitate.

Festivalul recoltei de Halloween

Pentru cei care stau la casă, grădina poate fi un real câmp de bătălie. Poți intra în starea Halloween alături de cei mici și puteți pleca împreună la vânătoare de bostani. Cine reușește să găsească cel mai mare bostan va câștiga un premiu.

Decorarea dovlecilor de Halloween

Poate că aceasta este cu adevărat singura activitate care nu și-a pierdut farmecul nici la noi. Iar activitatea de decorare a bostanilor și de realizare a chipurilor înfricoșătoare de scheleți, cu ochi mari și dinți înspăimântători va fi un deliciu pentru cei mici. Ei întotdeauna vor avea o mulțime de idei și astfel veți putea face din această activitate o joacă extrem de plăcută pentru întreaga familie.

Realizarea unei case a groazei chiar în living-ul vostru

Cu ajutorul câtorva pânze de păianjen, cu o mască și câteva costume de scheleți poți realiza o adevărată scenă demnă de un premiu. Cea mai creativă idee poate fi premiată cu un costum Halloween special. Copiii se vor întrece să vină fiecare cu o idee cât mai „creață” despre cum ar trebui decorată casa groazei. Această activitate va însemna din nou mai mult timp petrecut alături de cei mici.

Așadar, chiar dacă zilele la job sunt mai aglomerate sau poate că afacerea ne ocupă cam mult timp în această perioadă, cariera noastră va fi tot acolo și a doua zi. În ziua de Halloween însă, merităm cu toții o pauză și câteva ore petrecute alături de cei dragi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava